Lezecké kroužky Gutovka podzim 2024

Kroužky lezení pro děti na Gutovce pokračují od 3. 9. 2024 a předpokládáme konání do konce října (podle počasí).

Kroužky budou v pracovní dny odpoledne s výjimkou státních svátků v čase 15:30-16:45 (mladší děti) a 17:00-18:30 (starší).

Mladší děti 6 až 10 let: délka 75 minut, z toho 60 minut lezení. Max. 4 děti na instruktora.

Starší děti 11 až 18 let: délka 90 minut. Max. 4 děti na instruktora.

15:30 – 16:45/17:00
mladší děti
17:00 – 18:30
starší děti
Úterý2 místa volná
(Barča, Nora)
obsazeno
(Maty, Miky, Maty, Eliška)
Úterý
(Vincent)
obsazeno
(Filip, Max, David B, Tonda)
2 volná místa
(Vojta, Juli)
Čtvrtekobsazeno
(Vojta, David M, Tonda, Kuba)
obsazeno
(Matouš, Adam, Mia, Tomáš)

V případě špatného počasí (déšť, mokro z předchozího deště) se kroužek ruší.

Letos bude změna ohledně platby: platit se bude celé období září-říjen na začátku najednou. Za zrušené lekce a včas omluvené nepřítomnosti se bude vracet.

Cena 350 Kč/lekci zahrnuje vstupné, zapůjčení vybavení a práci instruktora.

Kdo ještě nechodil na kroužky v minulosti, důrazně doporučujeme zkušební lekci.

Cílem kroužků je učit děti lezení a chtěli bychom je posouvat dále. Na kroužcích se děti vzájemně jistí ve dvojicích. Předpokládá se jistá samostatnost a schopnost komunikace s instruktorem a dětmi ve skupině. Pokud má někdo strach z výšky nebo jiné obavy, doporučujeme individuální lekci, rádi se budeme dětem jednotlivě věnovat. Když se totiž někdo zasekne na kroužku, ovlivňuje to pak lezení parťáka z dvojice (nezaleze si) i sousední dvojice na kroužku a to není úplně fér. V minulosti jsme dostávali kritiku od některých rodičů, že si jejich děti kroužek neužili. Prosíme, hodně zvažte, zda chcete kroužek nebo individuální lekce.

Zkušební lekci a možnost si vyzkoušet lezení ještě před přihláškou můžete objednat online jako „Lezení s instruktorem“. Poplatek zahrnuje vstupné, půjčení materiálu a vyzkoušení lezení s instruktorem v rámci kapacity zkušební lekce: 700 Kč za hodinu – to je vyhrazený čas pro jednoho účastníka. Když budou dva účastníci najednou, cena se rozdělí mezi dva účastníky. Případně se lze domluvit na půlhodině (350 Kč).

Instruktorsky povede kroužky moje maličkost a praktikant Vincent.

Kromě odpoledních kroužků je možné se domlouvat na víkendové lekce a hodně to doporučuji. Víkendy, zvláště dopoledne, jsou výrazně lepší než pracovní dny odpoledne co se týče návštěvnosti stěny. V pracovní dny odpoledne bývá na stěně za hezkého počasí velký počet návštěvníků a jsme tak hodně omezeni, kde děti můžou lézt. Zároveň je hůře slyšet komunikace mezi dětmi a instruktorem, protože je větší hluk. Ze zkušenosti víme, že nedělní dopoledne je výrazně klidnější.

Formulář pro přihlášení na kroužky



    Můžeme si psát přes whatsapp?


    Chodil/a už dříve na kroužky na Gutovku?
    Umí jistit (už jistil/a)?
    Úplný začátečník?

    Po odeslání přihlášky se budu snažit umístit děti do konkrétních kroužků, aby mohly fungovat ve dvojicích podle hmotnosti a zkušeností. Ozvu se vám.

    Kromě kroužků nabízíme na Gutovce klasické jednohodinové ochutnávky lezení pro začátečníky a také individuální tréninky opět s možností objednat online v kalendáři. Kromě Gutovky můžete využít mé nabídky lezení s instruktorem na vnitřní umělé stěně v Letňanech a na boulderovce v Karlíně – více informací a možnost rezervace zde.

    Pro přihlášení na zkušební lekci = vyberte „Lezení s instruktorem“ v kalendáři:

    Vyberte akci v kalendáři:
    .

    V případě dotazů napište e-mail na